A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Близнюківська центральна районна лікарня"

Новини

Про вакцинацію від COVID-19

Релігійні діячі підтримують вакцинацію Пр вакцинацію в Україні Про вірус  маячні Про етапи вакцинації Посилання на інші матеріали

09:44 08.04.2021

Анонімне опитування пацієнтів та відвідувачів лікарні з приводу задоволеності якістю надання медичних послуг.

Повідомляємо, що в КП «Близнюківська ЦРЛ» проводиться анонімне опитування пацієнтів та відвідувачів з приводу задоволеності якістю надання медичних послуг в лікарні.

13:35 31.03.2021

Проблема безконтрольного використання антибіотиків.

Безконтрольне використання антибіотиків являється пробламою на протязі багатьох років. Особливо актуальним дане питання стало в умовах пандемії COVID-19. Самолікування антибактеріальними препаратами, при неадекватному дозуваннні та вживанні без показань, може призвести до побічних явищ з боку різних систем та органів і стати причиною резистентності до лікування патогенних мікроорганізмів. Більш детальна інформаціія на сайті МОЗ України.

14:45 28.01.2021

Мапа пунктів забору біологічного матеріалу для проведення лабораторних досліджень на COVID-19

На виконання доручення Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації  доводимо до Вашого відома посилання, за яким можна ознайомитись з мапою пунктів забору біологічного матеріалу для проведення лабораторних досліджень на гостру респіраторну хворобу СОVID-19:. 

10:52 18.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування