A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Близнюківська центральна районна лікарня"

Тренінг «Впровадження систем фінансових та не фінансових стимулів у ЗОЗ»

Дата: 27.06.2024 09:12
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

У межах конкурсного відбору на участь у програмі «Впровадження систем фінансових та нефінансових стимулів у ЗОЗ» Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», що фінансується агенством США з міжнародного розвитку (USAID), яку реалізує громадська організація «Бізнес освіта», було відібрано  представників КП «Близнюківська ЦРЛ».

20 та 21 червня у м. Києві генеральний директор КП «Близнюківська ЦРЛ» Микола Грушак, заступник головного бухгалтера Марина Ухань та юрисконсульт Тетяна Попова взяли участь у тренінгу «Впровадження систем фінансових та не фінансових стимулів у ЗОЗ».

Метою тренінгу є ознайомлення із системами мотивації персоналу, її складовими та інструментами; визначення головних пріоритетів для їх впровадження у закладах охорони здоров’я.

В перший день тренінгу Наталія Бережинська, тренерка, директорка Human Capital Advisory Services «Делойт» в Україні провела навчання з питань системи мотивації персоналу у закладі, культури організації та кодекс етики, нефінансової мотивації, HR процеси та процедури.

На другий день Оксана Кравченко, радник з питань фінансування системи охорони здоров’я, проєкт USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», ознайомила присутніх з типовими ризиками та помилками при складанні колективного договору ЗОЗ, розглянула питання оплати праці керівництва ЗОЗ, структуру винагороди ЗОЗ та управління змінами.

Окрім теоретичної частини учасники тренінгу були задіяні і в практичні групові вправи.

По завершенню тренінгу всім учасникам вручено відповідні сертифікати.

Зі слів Миколи Грушака, такий досвід дуже цікавий та корисний, здобуті знання варто практично впроваджувати в діяльність закладу охорони здоров’я.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування