A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Близнюківська центральна районна лікарня"

Сучасна діагностика шлунково-кишкового тракту

Дата: 24.11.2021 12:02
Кількість переглядів: 200

Більшість з нас відвідують лікаря тільки при появі явних симптомах, які так чи інакше позначаються на нашому повсякденному житті. Однак необхідно розуміти, що будь-яке захворювання набагато простіше запобігти, ніж лікувати і справлятися з його наслідками. Для високоточної діагностики та ефективного лікування патологій шлунково-кишкового тракту, які в даний час входять до п'ятірки основних груп хвороб цивілізації, незамінні ендоскопічні дослідження, що базуються на застосуванні цифрових технологій. 

Ендоскопи (трубчасті оптичні прилади з освітлювальним пристроєм) дозволяють лікарям зазирнути всередину порожніх органів тіла, не вдаючись до допомоги скальпеля, і отримати інформацію, яку іншим шляхом здобути неможливо. 

Ендоскопічне дослідження є більш об'єктивним методом інструментальної діагностики стану органів черевної порожнини і малого таза в порівнянні з іншими існуючими методами, такими як рентгенологічний, ультразвуковий, радіологічний, оскільки воно дозволяє провести морфологічну верифікацію різних патологій.

Комунальним підприємством "Близнюківська центральна районна лікарня" було придбано сучасну  відеоендоскопічну систему  SONOSCAPE HD-400. 

Система працює з використанням певної довжини хвиль падаючого і відбитого світла, дозволяє проводити виявлення онкологічних новоутворень на ранніх стадіях. Поєднує в собі оптичну і цифрову обробку зображень, створюючи чіткий і яскравий контраст зображення шляхом деталізації слизової та сосудів.

Пройшовши додаткове навчання, медичні послуги надає висококваліфікований лікар-ендоскопіст Квасов Андрій Михайлович.

Ендоскопічний метод дає можливість візуально оцінити стан органів, виявити осередки запалення, кровотечі, ерозії і найголовніше - виявити і запобігти розвитку онкологічних захворювань. 

Візуальне обстеження верхніх відділів шлунково-кишкового тракту (ШКТ) дозволяє визначити анатомічні зміни у верхніх відділах шлунково-кишкового тракту, детально вивчити слизову оболонку стравоходу, шлунку і дванадцятипалої кишки, виявити запальну або пухлинну патологію, уточнити її локалізацію. Ендоскопія проводиться також з метою контролю результатів хірургічного втручання.

Обстеження проводиться БЕЗКОШТОВНО при наявності електронного направлення від лікаря.

Також пройти обстеження можливо шляхом запису на ургентний прийом до лікаря.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування