A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Близнюківська центральна районна лікарня"

Послуги, що надаються поліклінічним відділенням КП "Близнюківська ЦРЛ" на безоплатній основі, відповідно до програми медичних гарантій на 2020 рік.

Дата: 14.05.2020 20:14
Кількість переглядів: 604

До уваги пацієнтів!

Підставами для надання послуг на безоплатній основі поліклінічним відділенням КП «Близнюківська ЦРЛ» відповідно до програми медичних гарантій являються:

  • направлення лікаря з надання ПМД, з яким укладено декларацію про вибір лікаря;
  • направлення лікуючого лікаря;
  • самозвернення до лікаря-акушера-гінеколога, лікаря-гінеколога дитячого та підліткового віку, лікаря-педіатра, лікаря-психіатра, лікаря-психіатра дитячого, лікаря-психіатра підліткового, лікаря-нарколога, лікаря-стоматолога, лікаря-стоматолога дитячого;
  • самозвернення до лікаря, у якого пацієнт із хронічними захворюваннями перебуває під медичним наглядом;
  • самозвернення при невідкладному стані.

 

В інших випадках послуги не покриваються програмою медичних гарантій та надаються на платній основі відповідно до постанови КМУ від 17 вересня 1996 р. № 1138 та затвердженого переліку послуг по КП «Близнюківська ЦРЛ».

 

 

 

Послуги що надаються поліклінічним відділенням КП «Близнюківська ЦРЛ» на безоплатній основі за програмою медичних гарантій за наявності підстав для їх надання.

 

  1. Надання консультативної вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги лікарями наступних спеціальностей: отоларинголог, нарколог, невропатолог, терапевт, онколог, педіатр, ендокринолог дитячий, офтальмолог, хірург, травматолог, психіатр, стоматолог, дермато-венеролог, фтизіатр, акушер-гінеколог.
  2. Проведення інструментальних методів обстеження (рентгенографія, ФГДС, ультразвукового дослідження, ЕКГ, ЕЕГ, РЕГ) відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я.
  3. Проведення загально-клінічних та біохімічних лабораторних обстежень, а також лабораторних досліджень з метаболічного скринінгу відповідно до чинного законодавства.
  4. Лікування в амбулаторних умовах (не включає забезпечення лікарськими засобами; особам що мають пільги проводиться виписка рецептів на безоплатне чи пільгове забезпечення медикаментами відповідно до постанови КМУ від 17 серпня 1998 р. № 1303)
  5. Організація спостереження за пацієнтами із хронічними захворюваннями.
  6. Проведення малих хірургічних операцій в амбулаторних умовах.
  7. Надання вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в умовах денного стаціонару(не включає забезпечення лікарськими засобами; особам що мають пільги проводиться виписка рецептів на безоплатне чи пільгове забезпечення медикаментами відповідно до постанови КМУ від 17 серпня 1998 р. № 1303)
  8. Ведення вагітності в амбулаторних умовах.
  9. Надання послуг з медичної реабілітації в амбулаторних умовах (ЛФК, ФТЛ, масаж).
  10. Надання ургентної стоматологічної допомоги дорослим та дітям і планової стоматологічної дітям до 16 років.
  11. Направлення пацієнта при наявності показань у заклади вторинної (спеціалізованої) чи третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги з іншої спеціалізації для надання йому медичної допомоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування