A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство "Близнюківська центральна районна лікарня"

Благодійна допомога.

Дата: 03.04.2020 14:44
Кількість переглядів: 326

   Користуючись нагодою, адміністрація КП «Близнюківська ЦРЛ» та весь трудовий колектив засвідчує свою повагу за дії під час загального Державного карантину щодо забезпечення безпеки медичних працівників в умовах карантину гострої респіраторної хвороби COVID-19.

  Близнюківській районній Державній адміністрації, Близнюківській селищній раді та депутатському корпусу,  Близнюківську районну раду і всьому депутатському корпусу, народному депутату України від №178 округу від партії Слуга народу О. Литвину, голові наглядової ради фонду соціального розвитку Харківської обласної ради В. Деми, за вашу допомогу з придбання дезінфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту для надання первинної медичної допомоги. За Ваші кошти лікарня отримала, придбала:

-  Отримала маски медичні 500 шт.

- Придбала засобів індивідуального захисту (комбінезон, бахіли, нарукавники, фартух, шапочка з екран маскою) – 150 комплектів.

- рукавички медичні – 1000 пар,

- маски медичні одноразові – 200 шт.,

- дезінфекційні засоби – 60 кг.,

- протичумних костюмів – 25 шт;

- халат ізоляційний однор. -25 шт.,

- комбінезонів однор. – 25 шт.,

- перчатки нітрилові – 600 пар,

- респіратор  МІК 2 – 30 шт.,

- респіратор МІК 3 – 25 шт.

      Медперсонал щиро вдячний Вам, що ви розумієте потреби медпрацівників. Така допомога для медичного закладу дуже необхідна. Тому велика подяка, зичимо Вам здоров'я, злагоди, душевного спокою та достатку. Нехай усi дороги в житті ведуть до успіхів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування